Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (9.05 secunde)
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune. ... "Exista anumite centre din judet unde beneficiarii au nevoie de schimbarea scutecelor chiar si de 5 ori pe zi.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) a intrat in posesia autorizatiei cu seria CT nr. ... In acest sens, pentru a veni in sprijinul solicitantilor, Directia pentru Protectia Copilului este pe cale de a desfasura programe de formare profesionala pentru asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav.
In prezent, acesta este director coordonator adjunct la Directia Agricola, iar postul sau de la DS este ocupat de Daniel Drignei. "Directia Silvica nu trebuia prinsa in Ordonanta nr.
Agentii economici care desfasoara activitati de agrement nautic fara autorizatii legale in vigoare vor fi sanctionati, de catre Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL), cu amenzi de pana la 20.
Cum Directia de Cultura are in responsabilitate mentinerea legalitatii pe linia protectiei arheologice, a fost la indemana si atribuirea contractului de descarcare arheologica, cu atat mai mult cu cat firma la care facem referire este controlata de un angajat al directiei, Eugen Coja.
In urma informarii sale de catre Directia Nationala Anticoruptie si SRI, Traian Basescu a dispus incetarea oricaror actiuni si activitati desfasurate de Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.
Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta are, de cateva saptamani, un site nou. Acesta contine informatii actualizate, necesare constantenilor.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, ar beneficia de 5% din voturi, candidatul UDMR, Kelemen Hunor, ar colecta circa 4% din optiuni, iar Gigi Becali - doar 3%. ... Doar 11% au afirmat ca directia este buna, iar 6% nu stiu sau nu raspund.
• Externe - Directia 5. Ar fi cea mai buna alegere pentru directia de comunicare a ministerului. • Mediu - Bogdan Tailor.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a lansat, duminica, proiectul intitulat "Un PSD pentru Romania", intre punctele acestuia fiind cuprinse o serie de propuneri privind modul de comportament si directia in care merge PSD fiind necesara inclusiv asumarea "punctelor gri" de genul "Piata Universitatii".
In discursul sau, Nastase a lansat voalat si sageti in directia lui Mircea Geoana: ... In directia lui Mircea Geoana: "Nu am inteles amneziile unor colegi cu privire la performantele noastre la guvernare, unii au facut parte din acest guvern.
Adrian Nastase a declarat ca anuntul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate functiile din partid reprezinta un semn de protest fata de directia in care se indreapta PSD.
Ionel Mantog a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu de catre Directia Nationala Anticoruptie, insa, desi au trecut patru ani de la primul termen, magistratii nu au dat inca un verdict.
Directia Generala de Control din cadrul Ministerului Transporturilor va efectua, in perioada 3 - 15 noiembrie, un control la nivelul intregii retele de drumuri nationale pentru verificarea stadiului montarii panourilor parazapezi, au anuntat reprezentantii ministerului.
Directia Generala de Control din cadrul Ministerului Transporturilor va efectua, in perioada 3 - 15 noiembrie, un control la nivelul intregii retele de drumuri nationale pentru verificarea stadiului montarii panourilor parazapezi, au anuntat reprezentantii ministerului.
Bugetul alocat de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) pentru plombarea drumurilor nu a fost suficient. In aceste conditii, directorul executiv al DJDP, Romeo Caciuc, i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, suplimentarea fondurilor.
Cel putin unul din rechizitorii spune ca 100.000 de euro au luat directia PD-L. ... Asa putem spune ca cei 12.ooo de euro ai lui Severin au luat directia PSD.
pentru 87% dintre romani directia in care mergem este una gresita, actualul Guvern este vazut ca fiind corupt si a atins cote foarte inalte la capitolul neincredere in perceptia romanilor, Emil Boc, Elena Udrea si presedintele Traian Basescu fiind cei mai de neincredere politicieni, USL si Crin Antonescu ar castiga viitoarele alegeri parlamentare si prezidentiale.
Craiovenii care detin autoturisme mai vechi de zece ani ce depasesc valoarea unui voucher, adica 3.800 de lei, risca sa fie scosi de la plata alocatiei de sustinere a familiei Directia de Asistenta si Protectie Sociala a intocmit un raport prin care solicita consilierilor locali sa revizuiasca lista cu bunuri mobile care nu sunt de stricta necesitate in cazul craiovenilor care beneficiaza de alocatie.
google-analytics.com